Whateverhappens

WhatEverHappens is een muziektheatergroep van 6 vrouwen en 2 mannen.
Zij hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens. Deze muzikale basis wordt in een visueel aantrekkelijke theatrale setting gegoten.

Met dans en beweging en met subtiel ingezet acteerwerk, maakt WhatEverHappens totaaltheater. Het muzikale, vooral Engels- en Nederlandstalig repertoire is divers: ballad, soul, soft-rock, pop, musical. Tijdens een optreden ervaart het publiek een energiek gebrachte, gevarieerde voorstelling. Een stuk totaaltheater met humor, diepgang en heel veel enthousiasme. 

Zoekt u eens iets anders voor een festiviteit of bijzondere gebeurtenis? WhatEverHappens heeft al tal van optredens verzorgd voor bedrijven, instellingen of familiegebeurtenissen. Van een klein familieoptreden voor 20 personen tot een vol theater met 800 man, de voorstelling wordt passend gemaakt aan omgeving en publiek. Neem contact met ons op en we maken samen met u Theater op maat!


WhatEverHappens speelt muziek van o.a:
(Klik op de foto voor meer info)