De Muzikale Menukaart

Zoekt u voor een bijzondere gelegenheid een speciale invulling? In het Musiater te Zevenaar, tijdens een galadiner van de Rotary Club Zevenaar, introduceerde WhatEverHappens in oktober 2012 voor het eerst De Muzikale Menukaart en met groot succes!

Naast de normale menukaart krijgen de gasten ook onze Muzikale Menukaart voorgeschoteld en men kan kiezen uit een groot palet van ‘smaken’ en ‘gerechten’ uit het in meer dan 20 jaar opgebouwde veelzijdige repertoire van WhatEverHappens. Nadat de bestelling is opgenomen, wordt het muzikale gerecht speciaal voor u aan tafel geserveerd. 

Een bijzondere ervaring! Klik hier voor de Muzikale Menukaart.
Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en eventuele referentieadressen. 

Agenda Muzikale Menukaart

  • Zaal Reuring Wehl
    21 april 2023

Promo video

Wat vond het publiek?


Muzikale Menukaart familie Verlaak

Op 21 januari 2018 brachten we in Fort Bronsbergen te Zutphen onze Muzikale Menukaart ter gelegenheid van het feest van Hans en Inge Verlaak. Als dank voor een zeer geslaagde middag schreven ze ons het volgende:

Onvoorstelbaar veel reacties gehad over jullie optreden. Het varieerde van “waanzinnig mooi” tot “nog nooit zo’n uniek feest meegemaakt”. Ook namens Inge dank voor jullie geweldige bijdrage aan haar 75ste verjaardagsfeest . En als ik het in mag schatten dan hebben jullie er ook van genoten. En dat vind ik jullie kracht.  Wij wensen jullie nog vele prachtige optredens en wij komen vast nog een keer kijken.

Foto-impressie: