Open 2013

Na het succes van ‘Meer Momenten’ in 2010 en het winnen van de ‘Liever de Liemers Cultuurprijs’ in 2011, bracht WhatEverHappens een geheel nieuwe Muziektheatervoorstelling ‘Open’. Bijzondere arrangementen van bekende, onbekende en zelf geschreven muziek vormden de basis voor de voorstelling.

OPEN speelde zich af rondom een pianobar waaraan de zangers dromen van succes, hun rivaliteit verbergen en uitleven. De liedjes worden verhalen en de zangers personages. Ontroerend, pijnlijk en troostrijk. Maar gelukkig swingt de show, zoals het leven zelf, altijd verder.
Whatever happens!

WhatEverHappens speelde muziek van o.a. Ellen ten Damme, Daniel Lohues, Wende Snijders, Jason Mraz, KT Tunstall, Anouk, Maria Mena & Mads Langer, The Beatles, Queen…………….en nog veel meer!

Klik hier voor de flyer van OPEN.
Klik hier voor de foto’s van OPEN.

Regie : Jos Spijkers
Fotografie : Maurits Giesen, www.mauritsgiesen.nl
Kledingadvies & styling : Djovrie Krüs, www.djovrie.com
Visagie fotoshoot: Niels Jansen, www.no8.nl

Musiater Zevenaar:
Zaterdag 2 nov 2013 – 20:00 uur
Zondag 3 nov 2013 – 20:00 uur
Klik hier on te reserveren
Schouwburg Amphion Doetinchem:
Vrijdag 7 feb 2014
Zaterdag 8 feb 2014
Klik hier om te reserveren

Blijf ons volgen!
Aanmelden voor nieuwsbrief

 

 


De Fotoshoot

De weg naar een volledige nieuwe voorstelling is bij WhatEverHappens altijd een bijzonder proces, met oog voor elk detail. Op 7 oktober 2012 was de fotoshoot voor de posters en flyers en het was een onvergetelijke ervaring. Het was een voorrecht om met professionals aan het project te mogen werken.

Gedurende een aantal maanden hebben we samen met fotograaf Maurits Giesen, assistente Susanne Reuling, stylist Djovrie Krüs en visagist Niels Jansen een minutieus plan uitgewerkt. Het startte met de gezamenlijke keuze in welke sfeer we het beeld willden zetten en daarna volgde een zoektocht naar de juiste jurk, blouse, riem, manchetknopen, sierraden, schoenen, colbert……

Die dag kwam alles bij elkaar en het was helemaal goed!
Klik hier voor het fotoalbum ‘The making of….’

Blijf ons volgen!
Aanmelden voor nieuwsbrief
Volg ons op Facebook en Twitter

 

 

Mede mogelijk gemaakt door: