Foto’s

  • Meer Momenten Amphion Doetinchem 2010
Voorstelling OPEN - Musiater Zevenaar

Zaterdag 2 november 2013 was de generale van de Muziektheatershow OPEN. Een voorstelling waarin de liedjes verhalen werden en de zangers personages. Ontroerend, pijnlijk en troostrijk. Maar gelukkig swingde de show, zoals het leven zelf, altijd verder. Whatever happens!

The making of....

Op 7 oktober 2012 was de fotoshoot voor de posters en flyers van onze nieuwe voorstelling \'OPEN\' en het was een onvergetelijke ervaring. Het was een voorrecht om met professionals aan het project te mogen werken. Fotografie - Maurits Giesen | Kledingadvies & styling - Djovrie Krüs | Visagie - Niels Jansen | Foto\'s \'The making of...\' - Annemarie Kleve & Gaby Godschalk

Reprise Meer Momenten Musiater Zevenaar 2012

Na het winnen van De Liever de Liemers Cultuurprijs 2012, kon het publiek van de Liemers ook kennis maken met WhatEverHappens. Voor de laatse keer werd een reprise van \'Meer Momenten\' op de planken gebracht.

Meer Momenten Amphion Doetinchem 2010

November 2010 speelde WhatEverHappens met succes de voorstelling \'Meer Momenten\' in Schouwburg Amphion te Doetinchem.

Meer Momenten 2010 - Achter de schermen

Achter de schermen bij \'Meer Momenten\' in de Amphion te Doetinchem. De spanning stijgt!

Fotoshoot voor Momenten januari 2009

Susanne Reuling, student aan de fotovakschool in Amsterdam, had een fotoshoot met WhatEverHappens in een oude fabriek in Angerlo. Ijzig koud, maar een super ervaring met als resultaat fantastisch PR materiaal.