Optredens 2000-2014

In het theater, in de huiskamer, of in de openlucht? Een zaal met 850 bezoekers of een intiem huiskamerconcert voor 10 personen? Een theatervoorstelling of theater op maat? WhatEverHappens heeft de afgelopen jaren al meer dan 100 keer op de planken gestaan op een veelvoud van locaties en in verschillende stijlen en settings.


79.  Canavalsvereniging de On-Ganse – Westerbouwing Oosterbeek

13 december 2014

Schermafbeelding 2016-02-26 om 12.33.32

Op de prachtige locatie van de Westerbouwing met uitzicht over de Rijn, waren we te gast op het jaarlijkse feest van Carnavalsvereniging de On-Ganse uit Arnhem, waar we onze Muzikale menukaart brachten. Het werd een bijzondere avond met een zeer enthousiast publiek.

 


78.  Muzikale Menukaart bij Het Borghuis Doetinchem

29 november 2014

thumbnail.php

Voor de 2e keer waren we te gast bij Bijzonder Restaurant het Borghuis in Doetinchem, waar mensen met een beperking een werkplek krijgen. Lekker eten, fantastische bediening en dat omringd met muziek van WhatEverHappens. De gasten hadden een fantastische avond!

 


77.  Voorstelling in de Dorpskerk Hoog Keppel

26 oktober 2014

Kerk-Hoog-Keppel-

KeppelCultuur en de Dorpskerk Hoog Keppel hebben de handen in één geslagen om evenementen in en om de Dorpskerk te organiseren. WhatEverHappens werd ook uitgenodigd en het publiek kon genieten van een compilatie uit onze 2 theatershows.

 

 

 


76.  Opening Gasthuiskerk Doesburg

29 augustus 2014

Opening-Gasthuiskerk-29082014-foto-Peter-Bakker015

De Gasthuis Kerk in Doesburg is prachtig gerestaureerd en doet nu dienst als culturele ontmoetingsplek met evenementen en voorstellingen. WhatEverHappens verzorgde een gedeelte van de Opening.

 

 


75.  Tuinfeest André en Wouter Bruns Zevenaar

24 mei 2014

André werd 50 en Wouter 11 en dit was aanleiding voor een feest in de prachtige tuin van de familie Bruns.


73/74.  Theatervoorstellingen OPEN – Schouwburg Amphion Doetinchem

7 & 8 februari 2014

Schermafbeelding 2015-01-31 om 20.33.38

Na het succes in Zevenaar, speelden we ook voor twee uitverkochte zalen onze voorstelling OPEN in de Kleine Zaal van Schouwburg Amphion te Doetinchem. Door de carré-vorm van het theater was het weer een volledig nieuwe ervaring.

 

 


71/72Theatervoorstellingen OPEN – Musiater Zevenaar

2 & 3 november 2013

2013-01-18 WhateverHappens Fotoshoot FinalFinal - web

Na de 1e theatershow ‘Meer Momenten’ in 2010 was het nu tijd voor ‘OPEN’, onze nieuwe 2e avondvullende muziektheater show. Nieuwe muziek, nieuwe looks en dat alles onder regie van Jos Spijkers.

 

 

 

 

 


70.  Favoriet FM Zevenaar

6 oktober 2013

DSCF2150

Op Favoriet FM ontvangt Hans Jansen elke zondagmorgen gasten uit de regio in zijn programma ‘Beij Hans um de Taofel’. Wij waren uitgenodigd om te vertellen over onze aanstaande nieuwe Theatershow OPEN en hebben live een aantal nummers ten gehoren gebracht.  

 

 


69.  Opening seizoen Rotary Zevenaar

29 augustus 2013

Schermafbeelding 2015-01-31 om 19.45.00

Samen met de Rotary Zevenaar heeft WhatEverHappens in het verleden al verschillende projecten gedaan. Tijdens de opening van hun seizoen hebben we enkele nummers van onze nieuwe theatershow OPEN laten horen en daarnaast hebben we een presentatie gehouden over hoe onze bijzondere rode Barvleugel uiteindelijk een plek heeft gekregen in het Musiater.


68.  De Oude Rechtbank Eindhoven
24 augustus 2013

ouderechtbank

Ook Brabant komt niet om WhatEverHappens heen. We speelden er onze Muzikale Menukaart in De Oude Rechtbank in Eindhoven. Het historisch mooie pand is momenteel niet alleen een gezellig restaurant, maar ook een plek voor culturele evenementen en -ontmoetingen.


67.  Bijzonder Restaurant Het Borghuis Doetinchem
23 februari 2013

Voorkeur_foto_gebouw_616x462

Optreden in Bijzonder Restaurant Het Borghuis in Doetinchem is altijd een feestje. Het Borghuis is een gezellig restaurant en geeft een werkplek aan mensen met een beperking. WhatEverHappens bracht die avond haar Muzikale Menukaart.

 

 


66. Rabobank De Liemers in De Verzameling Westervoort 
17 januari 2013

DSC_9006

De Verzameling in Westervoort is een inspirerende omgeving en was het decor voor een optreden voor de Rabobank De Liemers. WhatEverHappens bracht met succes de Muzikale Menukaart.

 

 


65.  Uitvaart mevrouw Reuling-Kaal
5 november 2012

Muziek is gemaakt om te geven en te delen en de grootste eer die je ten deel kan vallen is om gevraagd te worden een uitvaart muzikaal te verzorgen. Op 5 november werd mevrouw Annie Reuling-Kaal begraven en voor de viering in de Martinus Kerk in Wehl werd samen met de familie een passend repertoire gezocht.


64.  Mevrouw Voogt 80 jaar
Zaterdag 3 november 2012

Mevrouw Voogt werd 80 jaar en de Westerbouwing in Oosterbeek was de locatie waar WhatEverHappens een gastoptreden mocht geven. Een nieuw publiek werd verrast met een paar pakkende acts en nummers!

 

 


63.  Muzikale Menukaart bij ‘Liever de Liemers’
Zaterdag 27 oktober 2012

Voor de 6e keer werd de Liever de Liemers Cultuurprijs uitgereikt en de winnaar van 2012 was Danspodium Zevenaar. Als winnaar van vorig jaar was WhatEverHappens uitgenodigd om een muzikale invulling te geven tijdens het gezellige galadiner, voorafgaand aan de prijsuitreiking. Leden van de Rotary Zevenaar en sponsoren werden culinair verrast door Topkok Toine Smulders van Restaurant Villa Copera in Tolkamer. De gasten konden als extra bij- of tussengerecht kiezen uit de Muzikale Menukaart van WhatEverHappens en dit ‘gerecht’ werd persoonlijk aan tafel geserveerd.  Een bijzondere ervaring voor zowel de gasten als voor ons!  Klik hier voor de Muzikale Menukaart.


62.  Culitainment Lyons Club Doetinchem
Vrijdag 26 oktober 2012

De gezamenlijke Lions Clubs in Doetinchem organiseerden een Culitainment avond in het mooie nieuwe gebouw van het Graafschap College te Doetinchem. WhatEverHappens verzorgde een ‘op maat gesneden’ optreden voor een enthousiast publiek. De opbrengst van de benefietavond kwam geheel ten goede aan de vrijwilligersorganisatie Spindo, die sport- en vrijetijdsbesteding biedt aan mensen met een verstandelijke handicap in de regio Achterhoek en Liemers. Spindo ontving een cheque ter waarde van €10.000 Het project was tevens een leerproject voor leerlingen van het Graafschap College. Topkok Toine Smulders, de wereldkampioen koken 2008 en eigenaar van Restaurant Villa Copera, verzorgde samen met studenten van een aantal horecaopleidingen van het Graafschap College het schitterende 4 gangen diner in een prachtige tot sfeervolle eetzaal omgebouwde kantine.


61.  Start culturele seizoen Zevenaar
Zondag 9 september 2012

De start van het culturele seisoen is in Zevenaar altijd het Liemers Cultureelfestival. Een veelheid aan artiesten trad op in de binnenstad waaronder ook WhateverHappens. De recensie in de krant was lovend. Klik hier voor de recensie

 


60.  Doesburg – Huiskamervoorstellling mevrouw Stam
Zaterdag 7 juli 2012

WhatEverHappens gaf in Doesburg een huisconcert voor de verjaardag van mevrouw Stam (de moeder van Zwaan). Een bijzondere ervaring voor zowel publiek als ons, om zo close iets over te brengen!

 

 


59.  Achterhoek Benefiet Night
Vrijdag 16 maart 2012

Het 75-jarig bestaan van de Rotary Club Doetinchem vormde de aanleiding voor een spetterende Benefietavond waarvan de opbrengst voor regionale goede doelen bestemd was. Ernst Daniel Smit, topmuzikanten, jong talent, leden van de legendarische ‘R&B Soulshow’, de dansers van Lèfamm, de Beatsliders en WhatEverHappens zorgen voor een fantastische muzikale show in een volledig uitverkocht Amphion.

 


58.  De Creatiefste Ondernemer Zevenaar
15 februari 2012

WhatEverHappens verzorgde een spectaculair programma in het Musiater te Zevenaar en maakte de jury bekend dat Jan Pijnappel van de Grutterij Molen de Hoop de Creatiefste Ondernemer 2012 van Zevenaar is! http://www.molendehoop.com/ 

 

 

 

 


57.  Reprise Meer Momenten in Musiater Zevenaar
20 januari 2012

Voor de laatste keer werd met succes nogmaals de voorstelling ‘Meer Momenten’op de planken gebracht in het Musiater te Zevenaar en kon het puibliek in de Liemers ook kennis maken met WhatEverHappens. In totaal hebben nu meer dan 1.500 bezoekers de voorstelling gezien.

 

 

 

 


56.  Favoriet FM Studion Zevenaar
18 januari 2012

Te gast bij het dialectprogramma van Hans Janssen op Favoriet FM in Zevenaar. Live brachten we ‘Telkens weer um’ en Momenten’    


55.  Graafschap TV
7 december 2011

Te gast bij Graafschap TV in het Amphion te Doetinchem.  


54.  Vrijwilligers Zevenaar
6 december 2011

Samen met nog een aantal regionale artiesten trad WhatEverHappens op in het Muziater te Zevenaar en kregen de vrijwillgers eens verdiend een avondje uit voor al het belangenloze werk wat elk jaar weer door hun verricht wordt.

 

 


53.  Liever de Liemers Cultuurprijs 2011
Zaterdag 15 okt 2011

Het Musiater in Zevenaar: Na een spannende strijd tussen vijf genomineerden, koos een vijfkoppige vakjury voor WhatEverHappens!

Klik hier voor interview in De Gelderlander van vrijdag 4-11Klik hier voor een eerste reactie van De Gelderlander – Zondag 16-10Klik hier voor de Weekkrant – Zondag 16-10Klik hier voor Gelderlander – Maandag 17-10


51. Zwarte Cross
Zondag 17 juli 2011

WhatEverHappens op de Zwarte Cross? Ja, zondag 17 juli stonden we op de Lichtenvoordense klei in de Theatertent. De organisatie had ons gevraagd een muziektheaterprogramma ‘op maat’ te maken en dat in het dialect! Een onvergetelijke ervaring! De regie was in handen van Jos Spijkers.


50.  Spektakeltour Wehl

Zondag 11 juli 2011

De door Hans en Rita Keuper georganiseerde ‘Achterhoek Spektakeltour’ deedt dit jaar weer Wehl aan. WhatEverHappens werd tijdelijk omgedoopt tot Watterookvankump en het optreden was een try-out voor de komende Zwarte Cross.

 

 

 

 

 

 

 


49.  D’rom Sinderen
Zaterdag 11 juni 2011

Wandelen in het mooie bos van Sinderen en je dan laten verrassen door een act, muziekband of iets anders dat de kijker raakt. Van een happening voor vrienden, is de D’rom uitgegroeid tot een waardevol jaarlijks terugkomend cultuurfestival in de achterhoek. Het was een feestje om mee te mogen doen!

 

 

 

 

 

 


48.  Bronckhorst – Bouwbedrijf ten Brinke
Vrijdag 7 januari 2011

Bouwbedrijf ten Brinke is een van de toonaangevende bouwbedrijven in Oost Nederland. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het managementteam, de projectleiders en de partners hebben we een optreden verzorgd in de Kapel van Bronckhorst, het oudste stadje van Nederland.

 


47.  Vrijwilligerswerk Duiven
9 december 2010

Tijdens de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2010 van de gemeente Duiven werd een compilatie van ons programma ‘Meer Momenten’ opgevoerd. 300 personen ‘nieuw publiek’ waren zeer enthousiast.    

 

 


43. / 44. / 45. / 46.  Meer Momenten
13, 14, 18 en 19 november 2010

Meer Momenten was het eindresultaat van een creatief proces van jaren. Het doel werd in 2006 neergezet om een eigen theatershow te maken! In 2009 hebben we ‘Momenten’ 2x opgevoerd in Amphion en hiervan was de voorstelling ‘Meer Momenten’ een upgrade. Een enerverend proces met als resultaat:  Vier volle zalen en Enthousaste reacties!


42. Mevrouw Mercus 70 jaar
19 september 2010

Optreden voor de moeder van ‘onze Peet’. 30 minuten een close optreden op maat voor 15 personen. Helmaal ons ding!

 

 

 


 


41. Festival Gevaarlijk Goed – De Lindenberg Nijmegen
18 september 2010

logo-geel

Op het Festival Gevaarlijk Goed worden theatergezelschappen uitgenodigd die in het voorgaande seizoen bijzondere voorstellingen hebben gemakt.. WhatEverHappens was vereerd ook uitgenodigd te zijn.

 


40.  Huisartsenvereniging Regio Doetinchem
26 mei 2010

Het was de tweede keer dat we in de Gruitpoort in Doetinchem mochten optreden en dit keer voor de Huisartsenverenging Regio Doetinchem. Het was voor ons een leuke try-out voor een aantal nieuwe nummers voor onze komende voorstelling ‘Momenten 2010’. Naast een paar vaste fans was ook het nieuwe publiek enthousiast!


33. / 34.  Momenten’ Amphion Doetinchem
15 en 16 mei 2009

Het eerste avondvullende programma! Twee uitverkochte zalen, overweldigende reacties en een lovende recensie. Klik hier voor de recensie in de Gelderlander

 

 

 

 


32.  Filmhuis Zevenaar
28 januari 2009

Voor de tweede keer een optreden in het Filmhuis Zevenaar in een uitverkochte zaal. Weer een fantastische ervaring om met een try-out zo ‘close’ op te kunnen treden! Wat een verrassing was het om zelf eerst het gevoel te hebben dat je nog lang niet klaar bent met de voorbereiding voor onze aanstaande show in de Amphion en dan toch zo overladen te worden met complimenten. Al met al was het zonder veel choreografie toch een ‘bewogen’ voorstelling!


31.  Wehls talent
25 oktober 2008

Meer dan 500 toeschouwers in een bijna uitverkocht KBC in Wehl. AMDG, Karin & Caroline, Stillewald kapel, The Starfighters en Whateverhappens zorgden voor een onvergetelijke gezelllige avond vol muziek en amusement. Naast een tweetal nummers samen met AMDG toonde WhatEverHappens 20 minuten van haar nieuwe programma.


29.  Filmhuis Zevenaar
16 januari 2008

Het Filmhuis Zevenaar is naast een filmtheater ook elke woensdag het podium voor een theatervoorstelling. Het is een knus klein en gezellig theater met 50 stoelen en we speelden op een paar meter van het publiek. De meest intense podiumervaring tot nu toe!

 


27.  Rabobank Graafschap-Midden
23 mei 2007

In de Kleine Voorhuiszaal van Schouwburg Amphion te Doetinchem hebben we tijdens de ledenvergadering van Rabobank Graafschap-Midden een sfeervol optreden verzorgd. De avond stond ook in het teken van de uitreiking van de aanmoedigingsprijzen 2007.

 

 


26.  Rotary Club Doetinchem Oude IJssel
19 mei 2007

In het weekend van 18 t/m 20 mei 2007 organiseerde de Rotary Club Doetinchem een internationale uitwisseling met gasten uit Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het was het eerste concert van WhatEverHappens waar we in 4 verschillende talen hebben gezongen. We hebben ‘La Montagne’ van Jean Ferrat en ‘Ab heute verliebt’ van Malediva aan ons repertoire toe kunnen voegen.  Het optreden vond plaats in het knusse theater van het Metzo College te Doetinchem.


24.  Carolien
24 februari 2007

Herman Brood, Kane, Tröckener Keks, de Kast en nog vele anderen hebben op het podium van Café Heeze in Steenderen gestaan. Wat een eer om ook hier op te mogen treden. Leo Teunissen en Carolien Beijer zijn vaste gasten in deze kroeg en wat bedacht Leo toen Carolien 40 werd? Hij nodigde als verrassing WhatEverHappens uit voor een voorstelling op maat, speciaal en alleen voor Carolien.


23.  Gemeente Doetinchem
2 januari 2007

Het winnen van twee prijzen tijdens het Open Podium in 2006 betekent publiciteit en dat betekent dat je wordt uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Doetinchem. Samen met de Jazzformatie Bluesflu hebben we de muzikale intermezzo’s verzorgd.

 


22.  K V Interimmanagement
21 december 2006

Een prachtig kasteel, een Kerstdiner, leuke mensen, een perfecte sfeer en een ‘klupske’ muzikanten dat zich helemaal in z’n sas voelde. Dat was het decor in Kasteel Amerongen op donderdag 21 december. K V Interimmanagement gaf er het jaarlijkse Kerstdiner en WhatEverHappens mocht als ‘break’ tussen de gerechten een concert geven. Het was een bijzondere ervaring!


21.  Open Podium on tour 2 – De Gruitpoort
15 december 2006

Het gezellige theater van de Gruitpoort in Doetinchem was het slotdecor van Open Podium on tour 2006. Alle finalisten traden voor de laatste keer samen op, waarna ze allemaal geïnspireerd hun eigen weg gingen, op naar de volgende artistieke uitdaging!

 


20.  Muziekvereniging De eendracht
25 november 2006

Het 75 jarig jubileum van Muziekvereniging De Eendracht in Wezepe was aanleiding om eens flink uit te pakken. De sporthal werd omgebouwd tot een heus theater en WhatEverHappens werd uitgenodigd om samen met het orkest een zaal van 800 toeschouwers te vermaken. Naast 20 minuten eigen repertoire, was het gezamenlijke optreden, met muziek van de Lion King, een van de hoogtepunten van de avond.


19.  Open Podium on tour 1 – Barghse Huus
Oktober 2006

pen Podium on tour is een reeks van 3 concerten waar alle finalisten op mogen treden, die meegedaan hebben met het Open Podium dat Schouwburg Amphion te Doetinchem elk jaar organiseert. Theater het Barghse Huus verzorgde de aftrap en samen met Juweel, S.T. Nelles & Smeitink, Morphine & Chocolate en Stratos-Phere werd een vol gevulde zaal verrast met een gevarieerd avondje theater.


18.  Open Podium finale
23 september 2006

Schouwburg Amphion organiseert jaarlijks het Open Podium. Een perfecte mogelijkheid voor amateurtalent om voor breed publiek op te treden. Na het behalen van de voorrondes, stonden we in de finale samen met Juweel, S.T. Nelles & Smeitink, Morphine & Chocolate en Stratos-Phere. Het resultaat? De Persprijs en de Publieksprijs!


17.  Zang en Ontspanning Doesburg
20 april 2006

Het koor Zang en Ontspanning uit Doesburg organiseert jaarlijks een korenavond.WhatEverHappens werd uitgenodigd voor een gastoptreden.


15.  15.  Stadsfeest Doetinchem
2 september 2005

Het stadsfeest in Doetinchem is uitgegroeid tot een van de mooiste en grootste evenementen in de Achterhoek. Meer dan 100.000 bezoekers bezochten de laatste jaren het Stadsfeest. WhatEverHappens verzorgde een spetterende opening en samen met Muziekvereniging AMDG uit Wehl werd een aantal nummers gebracht van de musical de Lion King.


14.  Huize ‘t Waliën
26 juni 2005

Huize ‘t Walien is een prachtige villa in Warnsveld waar een aantal ouderen zelfstandig wonen. Een aantal malen per jaar worden er huiskamerconcerten georganiseerd. WhatEverHappens gaf er een optreden. Een bijzondere plek en een bijzondere ervaring om zo ‘close’ te mogen optreden!


13.  Bianca en Jurgen
3 juni 2005

Het zingen van een trouwmis was niet het eerste doel van WhatEverHappens, maar we hebben het met plezier gedaan. Naast een aantal nummers uit ons vaste repertoire hebben we speciaal voor Bianca en Jurgen ‘The Weddingsong’ gezongen.

 


12.  AMDG voorjaarsconcert
24 april 2005

Fanfare orkest AMDG uit Wehl is een van de betere orkesten uit de regio en de jaarlijkse concerten in het Koningin Beatrix Centrum worden altijd druk bezocht. WhatEverHappens werd uitgenodigd voor de presentatie en de gezamenlijke opvoering van een aantal nummers uit de Musical The Lion King. Daarnaast hebben we nog een aantal nummers uit het eigen repertoire gebracht.

 

 

 

 

 

 

 


11. ‘t Borghuis
21 januari 2005

Iedereen die er wel eens geweest is kan dit beamen: ‘t Borghuis is het meest verrassende eetcafé van Doetinchem. Op initiatief van Zozijn en Stichting RADAR ontwikkeld, biedt ‘t Borghuis een leer- en werkplek aan ca 20 personen uit de doelgroep waar beide instellingen hun diensten aan verlenen. WhatEverHappens werd uitgenodigd om de muziek te verzorgen tijdens ‘Het Muzikaal Buffet’.

 

 

 

 

 

 


10.  ‘t Zandfestijn Bredevoort
21 augustus 2004

Het historische vestingsstadje Bredevoort heeft zich sinds 1993 ontwikkeld als boekenstad. Het project is meerdere malen nationaal en internationaal onderscheiden. Internationaal werkt het samen met andere boekensteden en met het Duitse kunstenaarsdorp Schöppingen.   Naast de bekende verlichte gondeltocht wordt er op het plein elk jaar ‘t Zandfestijn georganiseerd, waar we als WhatEverHappens hebben opgetreden. Koude temperatuur, maar warme reacties!


9.  Oldeshove personeelsfeest
27 september 2003

Tijdens het personeelsfeest van Oldeshove in Down Town in Wehl, werden de gasten een halfuurtje vermaakt door WhatEverHappens.


8.  Paul en Jolanda
30 augustus 2003

Optreden op je eigen feestje? Wat is er leuker dan je vrienden en familie laten zien dat je onderdeel bent van een bijzondere groep en dat het erg leuk is om samen mooie dingen te maken! Wij (Paul en Jolanda) geven altijd een feestje wanneer we daar zin in hebben en niet zo zeer wanneer het moet. Op 30 augustus was het zo’n dag. Een grote tent, Vamp till Q als band, een varken aan het spit en alle familie, vrienden en buren uitgenodigd. Het was super gezellig!


7.  Wehls talent
2 en 3 november 2002

Voor het eerst samen op een groot podium, een perfecte geluidsinstallatie en 400 mensen publiek. De positieve reacties waren overweldigend. Het was tijdens ‘Wehls talent’ dat ADMG samen met Theatergroep Niweto organiseerde. Een podium voor amateurtalent uit Wehl en omgeving. Na het optreden was het al snel duidelijk. Dit smaakt naar meer!


6.  Opening KBC
28 september 2002

Het Koningin Beatrixcemtrum in Wehl had een grondige renovatie ondergaan en WhatEverHappens werd gevraagd om de opening te doen met een ‘voorstelling op maat’.

 

 

 

 

 

 


5.  Bonsen & Reuling – Afscheidsfeest Bennie Reuling
31 mei 2002

Bennie Reuling is geen onbekende voor ons. Hij is vanaf de oprichting een actief lid van Theatergroep Niweto, waar ook een aantal van ons bij betrokken zijn. Bennie ging met pensioen en Bonsen & Reuling vroeg ons om voor hem op te treden. Dit was zijn wens, maar jammer we hadden geen tijd. Geintje! Volslagen verrast werd hij een aparte zaal binnengeloodst en hebben we een halfuur lang een optreden voor hem verzorgd.

 

 

 

 


4.   Weja , Afscheid Henk Reuling
27 april 2002 Henk Reuling ging met pensioen en Weja Interieurbouw vond dat Henk wel een beertje verwend mocht worden tijdens zijn afscheid. Als echte meuziek- en theaterliefhebber werd hij door Whatever getrakteerd op een voorstelling op maat.

 


3.   Verjaardag Herwie Cornelissen, Ravesteijn
2 maart 2002

Optreden tijdens verjaardagsfeest Herwie Cornelissen


2.  Rabobank  Ledenvergadering
18 september 2001

Het eerste optreden voor echt publiek. De Ledenvergadering van de Rabobank in Wehl werd opgefrist met een optreden van Whatever en konden zo aansluitend de ICT goeroe en trendwatcher Robby Cremers introduceren.


1.  Huwelijksviering Chris en Amanda
6 juli 2001

Voor het eerst op de planken tijdens de huwelijksviering van Chris en Amanda in het Gemeentehuis te Wehl