Optredens 2015-2019

In het theater, in de huiskamer, of in de openlucht? Een zaal met 850 bezoekers of een intiem huiskamerconcert voor 10 personen? Een theatervoorstelling of theater op maat? WhatEverHappens heeft de afgelopen jaren al meer dan 100 keer op de planken gestaan op een veelvoud van locaties en in verschillende stijlen en settings.    


119. Liever de Liemers Rotary Fietsronde

30 september 2018 

Rotary Zevenaar organiseerde de 1e editie van de Liever de Liemers Rotary Fietsronde. Fietsen voor een goed doel langs de mooiste plekken van de Liemers. Onderweg viel er veel te genieten met verassende acts en WhatEverHappens verzorgde de slotact bij Restaurant ‘t Centrum in Babberich.


118. Open Monumentendag

8 september 2018 

Whateverhappens opende de Nationale Monumentendag in de Gemeente Doetinchem met een kort optreden in de Luthers Kerk en daarna speelden we achtereenvolgens in De Kelder en de Graansilo in Wehl.

 

 


117. Festival Buitenblik

12 mei 2018 

Tijdens de 10e editie van het openluchtfestival Buitenblik aan de Breuly ontving WhatEverHappens de gasten in een van de theaterwagens. Een ‘hautnahe’ ervaring!

 

 

 


116. Festival Buitenblik

11 mei 2018

WhatEverHappens opende de 10e editie van het openluchtfestival Buitenblik aan de Breuly. Op de mooie locatie aan het water van Breuly werd het publiek getrakteerd op een bonte mix van cultuur en avontuur voor jong en oud. De gasten van het sponsordiner genoten van onze Muzikale Menukaart.


 

115. Vrouwen van Nu Vorden

14 maart 2018 

Vrouwen van Nu uit de regio organiseerde voor hun jaarlijkse Ringavond een optreden van WhatEverHappens, in het Kulturhus te Vorden. Het was een volle zaal met meer dan 200 gasten en werd een fantastische theateravond.


114. Filmhuis Zevenaar 

21 februari 2018

 Voor de 2e keer opgetreden in de prachtige zaal van het Filmhuis Zevenaar. Dit schreef het Filmhuis op haar FB pagina: “Iedereen heeft genoten van deze muzikale groep die met de grootste professie op ons podium stond. Wat een energie. En voor een uitverkochte zaal.”


113. Oldershove Wehl  

2 februari 2018 

In Oldershove werd een thema-avond georganiseerd om een zorgcoöperatie op te richten. Er zijn best wel veel voorzieningen, maar het ontbreekt aan goede coördinatie die vraag en aanbod bij elkaar brengt. Als slotstuk werd WhatEverHappens uitgenodigd en met bij het thema passende nummers werd de avond succesvol afgesloten


112. Muzikale Menukaart familie Verlaak 

21 januari 2018

 Hans Verlaak wilde zijn vrouw Inge verrassen voor haar 75e verjaardag en dat lukte! De gasten werden uitgenodigd voor een feestje bij Restaurant Fort Bronsbergen en ze werden in de kelder verrast met een mini-optreden van WhatEverHappens. Tijdens het diner werd het publiek vermaakt met onze Muzikale Menukaart


111. Buurtorganisaties Wehl in de Graansilo Wehl

13 december 2017 

Ingeborg en Caroline van de Graansilo Wehl namen het initiatief om een aantal buurtorganisatie uit Wehl samen te laten komen voor een inspirerende avond. Tijdens een 3 gangen diner, aangevuld met opdrachten, kwamen er verrassende initiatieven boven en dat was mede te danken aan het passende muziektheater waarmee WhatEverHappens de gasten verraste.


110. Muzikale Menukaart in het Borghuis te Doetinchem 

10 september 2017

Voor de 3e keer waren we te gast bij Bijzonder Restaurant het Borghuis in Doetinchem, waar mensen met een beperking een werkplek krijgen. Lekker eten, fantastische bediening en dat omringd met muziek van WhatEverHappens. De gasten hadden een fantastische avond!  

 

 


 109. Open Monumentendag Graansilo Wehl 

9 september 2017 

Op de Open Monumentendag zijn door heel Nederland gebouwen geopend, waar je normaal niet altijd toegang toe hebt. Dubbel genieten wanneer je dan als publiek ook nog extra verrast wordt met muziektheater. We waren te gast in De Graansilo in Wehl, prachtig verbouwd waarbij oude industriële elementen mooi bewaard zijn gebleven.


108. Benefiet Marcel in Oldershove te Wehl

3 mei 2017 

Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand die getroffen is door kanker. Voor Marcel een reden om een Benefiet Concert te organiseren in Oldershove in Wehl. Samen met een aantal andere artiesten verzorgden we een prachtige avond, waarvan de opbrengst bestemd was voor het KWF.    

 


107. Muziek bi’j de Naobers

23 april 2017 

Genieten van Theater en muziek bij de mensen thuis. Op verschillende locaties op de Huet in Doetinchem was er weer veel te genieten. Wij waren te gast bij Jan en Marian. Zowel voor het publiek als ons is het bijzonder om een optreden zo ‘Hautnah’ te ervaren.


106. Liemerije Westervoort 40 jaar 

17 maart 2017 

Zorginstelling Liemerije uit Westervoort bestand 40 jaar. Meer dan 500 vrijwilligers en werknemers waren te samen in Zaal Wieleman in Westervoort. Tafel voor tafel werden de gasten door ons geamuseerd en verrast met liedjes en acts uit onze Muzikale menukaart! .  

 


104/105. Prinsenbal en Pronkzitting On-Ganse Arnhem

21 januari & 24 februari 2017 

In het verleden waren we al vaker te gast bij Carnavalsvereniging De On-Ganse uit Arnhem en dit jaar verzorgden we een optreden tijdens het Prinsenbal en de Pronkzitting in Luxor Live te Arnhem. We brachten een aantal op maat geschreven nummers en tevens een aubade aan oud-wielrenner Maarten Tjallingii, die ‘de zachte G’ in ontvangst mocht nemen.


103. Rabo Ontmoeting in Eusebiuskerk Arnhem 

9 december 2016 

Rabobank Arnhem e.o. organiseerde aan jaarlijkse Rabo Ontmoeting 2016 in de prachtige ambiance van de Eusebiuskerk in Arnhem. De hoofdactiviteit was in de kerk en wij zorgden voor een muzikale- en theatrale sfeer op mooie andere plekjes, zoals o.a. in de lift en boven in de 93 meter hoge toren met een prachtig uitzicht over Arnhem. Het was soms ontroerend, soms hilarisch en wat is er mooier dan gasten die uit de lift komen en die direct een danspasje leggen! Een van de bezoekers omschreef het als MAGISCH…….. en dat was het!!!


102. Liever De Liemers Cultuurprijs – Winnaar der Winnaars

8 oktober 2016 

Als Winnaar van De Liever de Liemers Cultuurprijs 2011 waren we uitgenodigd om mee te doen met de Grand Finale ‘ Winnaar der Winnaars’.  Het was een eer om er bij te mogen zijn bij het slotnummer van dit prachtige initiatief, georganiseerd door de Rotaryclub Zevenaar. De negen winnaars van de afgelopen jaren streden om deze Ultieme prijs der prijzen. Naast dat het initiatief goede doelen steunt, was het een prachtig podium voor lokaal talent. Het opende voor iedereen weer nieuwe deuren.    

 

 


101. Roadsterclub Nederland bij Wijnhuis Robbers & van den Hoogen Arnhem

24 september 2016 

robbers-en-van-den-hoogen

De Roadsterclub Nederland toerde een weekend door het Oosten van Gelderland en genoot van de vele streekproducten in deze regio. Tijdens de Wijnproeverij bij Wijnhuis Robbers en van den Hoogen in Arnhem, werden de leden totaal verrast op een mini-optreden in de prachtige authentieke wijnkelders van het wijnhuis. ‘Streekproduct’ WhatEverhappens zorgde voor een onvergetelijke akoestische en sfeervolle ervaring.  


100. Avondvullende voorstelling Vrouwen van Nu te Angerlo

22 september 2016

100

WhatEverHappens verzorgde de seizoensopening van De Vrouwen Van Nu in Angerlo. We tracteerden het verraste publiek op het complete programma dat we een weekend eerder in Slangenburg op de planken brachten en we feliciteerden ons zelf met ons ✨✨100e ✨✨optreden

 

  


99. The Best Off in het Koetshuis van Kasteel Slangenburg  

18 september 2016 

schermafbeelding-2016-09-29-om-21-46-39

WhatEverHappens gaf op zondagmorgen 18 september een voorstelling in Het Koetshuis van Kasteel Slangenburg.Op de vroege zondagmorgen kon een uitverkochte zaal genieten van ‘The Best Of’ uit ons inmiddels grote repertoire en tevens werd men verrast met een aantal nieuwe nummers. Met een aansluitende wandeling in de prachtige omgeving van het kasteel, kon de zondagmorgen niet beter beginnen  


98. Gouden bruidspaar Theo & Fien

26 august 2016

image-3937460

Theo en Fien Seegers waren 50 jaar getrouwd en vierden dit bij De Bourgondier in Beek. Hoe blij kan een gouden bruidspaar zijn, wanneer deze getrakteerd wordt op een verrassingsconcert van WhatEverHappens. Ze hadden dit totaal niet verwacht en het was ook een stukje waardering van onze kant, voor de vele malen dat ze onze optredens bezochten.


97. Wehl 200 jaar bij Nederland

1 juni 2016 

200jaarwehl

‘ Wehl 200 jaar bij Nederland’ werd in Wehl een week lang groots herdacht. WhatEverHappens trad op voor een 500 koppig publiek tijdens een avond vol Wehls talent en sprekers.

 

   


96. Muziek bi’j de Naobers

17 april 2016

12670821_243021999378110_3533636682433077360_n

Het concept Muziek bi’j de Naobers is in vele steden een succes. Dit jaar werd het voor het eerst in Doetinchem georganiseerd in de wijken Dichteren en De Huet. In 20 huiskamers werden diverse voorstellingen gegeven van maximaal 30 minuten en het publiek kon er uit drie kiezen. WhatEverHappens speelde driemaal in de Bongerd op de Huet en het was een bijzondere ervaring.  

 


95. Verzorgingshuis Haemstate, Westervoort

5 april 2016 

foto

De organisatie van Liever de Liemers hadhet mogelijk gemaakt om diverse amateurgroepen op te laten treden voor zorginstellingen in de Liemers. WhatEverHappens zei graag ja tegen dit leuke initiatief en de bewoners van Hamerstaete in Westervoort, een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een lichamelijke beperking of dementie, werden door ons verrast met een aantal passende nummers.  


94. Piet Burghouwt 80 jaar – Westerbouwing Oosterbeek

20 februari 2016

Schermafbeelding 2016-03-06 om 21.13.24

Piet kende ons niet en hij liet zich adviseren door de mensen van de Westerbouwing. In deze mooie locatie, met uitzicht op de Rijn, vierde hij zijn 80e verjaardag. Het waren zijn woorden dat hij een onvergetelijke dag had gehad, waar wij een grote bijdrage aan hadden geleverd.  

 

 


93. Annemieke Hulshof 50 jaar – Schouwburg Musiater Zevenaar

19 februari 2016

s1_page_image_15

Haar levenspartner Don verraste haar volledig met een gezellige avond in het Musiater, ter gelegenheid van haar 50e verjaardag. Dat hij samen met Paul wat zou gaan zingen had ze wel verwacht, maar dat tijdens het eerste lied de volledige cast van WhatEverHappens van achteren kwam, was de verrassing van de avond. We brachten speciaal voor haar enkele favorieten en een aantal nieuwe nummers.  

 

 

   


92.   50 jarig Huwelijksfeest fam Reuling – De Veerstal Lathum

10 januari 2016

restaurant-de-veerstal-terras

De familie Reuling was 50 jaar getrouwd en dat werd groots gevierd in de gezellige Veerstal in Lathum. Tafel voor tafel werd genoten van een hapje en drankje én van de gerechten van onze Muzikale Menukaart.  

 

 

   


91.  Rabobank Arnhem e.o. – Eusebiuskerk Arnhem

8 december 2015

Schermafbeelding 2016-03-07 om 22.08.52

Muzikale omlijsting tijdens een relatieavond van de Rabobank e.o. te Arnhem. De gasten werden in de hal van de prachtige Eusebiuskerk door ons verwelkomd met een warm ‘Our House’. Daarna brachten we onze Muzikale Menukaart, afgewisseld met een ensemble van Het Geldersch Orkest  

 

 

   


90.  Niks meer aan te doen – Gruitpoort Doetinchem

24 oktober 2015

huis-van-puck-arnhem

Een afsluiting van een periode. Voor de laatste maal ‘The Best Of’ en dat voor een geheel nieuw publiek in een uitverkocht Huis van Puck in Arnhem. Prachtig klein knus theater en die avond bijzonder betrokken en enthousiaste toeschouwers.    

 

 


89.  Niks meer aan te doen – Gruitpoort Doetinchem

9 oktober 2015 

Gruitpoort

The Best Of! Voor een uitverkochte Gruitpoort in Doetinchem, brachten we een mix van nummers uit de Theatershows ‘Meer Momenten’ en Open.    

 

 

 


88. Mevrouw Stam 90 jaar – Doesburg

14 juli 2015

Sommigen hebben vrijwel alle optredens van ons bijgewoond en een daar van is mevrouw Stam uit Doesburg. Met groot genoegen brachten we een paar nummers voor haar, ter gelegenheid van haar 90e verjaardag.  


87.  Verjaardag Henny van der Lei – Coen’s Bistro Keijenborg  

28 maart 2015

Schermafbeelding 2016-03-07 om 21.34.52

Mevrouw van der Lei mogen we rekenen tot een van onze vaste enthousiaste fans en daarom nodigde ze ons uit voor een optreden tijdens haar verjaardagsfeest in Coens Bistro te Keijenborg.    

 

 


86.  Platgespöld – ‘t Brewinck Doetinchem

28 maart 2015 

5117a28cdd20ff9a3798e6e2fdbd5712_400x400

Het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers vindt het belangrijk de streektaal onder de aandacht te brengen en te houden. Streektaal maakt immers een belangrijk deel uit van het cultureel erfgoed in deze streek.Daarom heeft ze het initiatief genomen tot het programma Platgespöld als ode aan het dialect van de regio’s Achterhoek en De Liemers. Tijdens de editie 2015 bracht WhatEverHappens een aantal nummers in het dialect.  


85.  Verjaardag Erik Visser – Waag Doesburg

21 maart 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erik Visser vierde zijn verjaardag in de mooie accommodatie van De Waag in Doesburg. We brachten onze Muzikale Menukaart met met een grote keuze aan bijzondere muzikale gerechten!    

 

 

   


84.  Afscheid mevrouw Spijkers

5 maart 2015 

76948_crematorium

Muzikale verzorging van het afscheid van mevrouw Spijkers in Crematorium Slangenburg in Doetinchem. Het is een bijzondere eer en ervaring om hiervoor gevraagd te worden    

 

 


83.  Niks meer aan doen –  Gasthuiskerk Doesburg

27 februari 2015

photo-2602

De Gasthuiskerk in Doesburg als decor voor een avondvullend repertoire uit onze twee theatershows ‘Meer Momenten’ en ‘Open’ Fantastisch hoe een nieuw publiek steeds weer verrast wordt.    

 

 


82.  Diner Herensociëteit – Gasthuiskerk Doesburg

20 februari 2015

img_07

Tijdens het 210 jarig jubileum van De Herensociëteit uit Doesburg en omstreken, mochten we in de prachtige Gasthuiskerk te Doesburg een optreden verzorgen.    

 

 

 


81.  Galaconcert On-ganse – Musis Sacrum Arnhem

7 februari 2015

Musis_Sacrum_Arnhem

Het Galaconcert van Carnavalsvereniging de On-Ganse is al een jarenlange traditie, die in het Musis Sacrum te Arnhem plaats vindt. Klassieke en populaire muziek voor het goede doel en na afloop van het concert is er een groots galafeest. WhatEverHappens gaf klank en kleur aan de afterparty voor de sponsors.

 


80.  Nationale Gedichtendag Galluskerk Angerlo

29 januari 2015 

870954

De opening van de Poëzieweek 2015 werd voor Doesburg e.o. gehouden tijdens een feestelijke avond in de Galluskerk te Angerlo,waar stadsdichter Jan Vijn een paar mooie gedichten van bekende dichters liet horen. WhatEverHappens gaf de Muzikale intermezzo’s vorm met een aantal passende nummers. Bijzondere sfeer’s, leuke mensen!